2 porsjonar:
- 200 g karbonadedeig
- 1 boks hermetiske tomatar (Mutti)
- 0,5 liter kyllingkraft
- 1/2 raud paprika i terninga
- 1/2 grøn paprika i terninga
- 1/2 lauk i terninga
- 1/2 chili
- 1 ts spisskummin
- 2 ts paprikapulver
- 1/2-1 ts chilipulver (avhengig av styrke)
- 1/2 ts kajennepepar
- 1 ts oregano
- 1/2 malt koriander (kan sløyfast)
- Frisk eller tørka koriander
- Salt og pepar
- Kutt opp alle grønsakene
- Fres løk, paprika og chili i eit gryte i litt olje
- Legg grønsakene til side og steik karbonadedeiga
- Ha grønsakene tilbake i gryta og ha på kryddera
- Ha i dei hakka tomatane og kyllingkrafta
- La koke i ca 10 min
- Topp med frisk koriander
Server med avokado, rømme og nachochips