Pizzadeig:
- 1/2 pk tørrgjær
- 3 dl vatn
- ca 5-6 dl kveitemjøl
- 2 ss olje
- 1/2 ts salt
Fyll:
- Skinke
- Pepperoni
- Spekeskinke
Saus:
- Tomatsaus
- Pesto
- Kvitlaukssmør
- Bland alle ingrediensane til pizzadeiga, bruk lunka vatn, og elt i eltemaskin i ca 10 min
- La heve til dobbel storleik, ca. 1 time
- Kjevle ut deiga i eit rektangel
- Ha på dei tre ulike pizzasausane
- Ta på fyllet
- Spekeskinke og raudløk på pesto
- Skinke og raudløk på kvitlaukssmør
- Skinke, pepperoni og raudløk på tomatsaus
- Avslutt med ost og oregano
- Rull saman og del opp i bitar
- Plasser bollane utover eit steikebrett
- La etterheve i ca 45 min
- Ha litt ost på toppen av kvar bolle
- Steikast i ovenen på 225 grader i ca 15 min